Arkadaşlar tesekkur ederim
Bio ben oyle siyasi islere girmem sizin o yonunuzden cekinuyorlardir bir de erkek personele cok dokunulmuyor maalesef çünkü erkekler direkt rest çekiyor o zaman geri adim atılıyor ben işi hukuki boyuta da kısmen tasidim o seneple son 1 senedir çağırmıyor önünü kestim en son gecen haziran sonu gitmistim birkac gün
Ama evdesin diye de görevlendirmeler verildi
True blue,
Benden baska idari izinli ya da engelli statusunde personel yok ama mesela duz memur arkadas normalde maaslari yapıyor diger idari işleri de bilmiyorum diyerek yarim yamalak yapiyor ben de bilmiyorum ogren deniyor, ki eski is yerinde de idari isler yaptığım için bilmiyorumu pek kabul etmiyorlar benden baska bir suru insan var yani Allah korusun hastanede yatsam/ölsem illa ki devletin işi devam eder kalmaz yani ben olmasam da idare edebilmeleri lazim sorun zaten verilen isler de degil, is tanimim bile belirsiz
Ibrahim bey, arkamdan arkadaslar bile diyormus onu da yapıyordu bunu da yapiyordu diye yeni atanan memurlar bile ne cok is yapıyormussunuz dediler ki ben bunu 3 senedir anlatamıyorum hastayken bile yatıp dinlenemedim hiç
Bilmiyorum tayinle de uğraşasim yok eve daha pandemiden once taşındım 1.5 sene oldu, normal donemde olsak belki gözümü karartirdim da pandemide ev bulmak aramak da zor.
Bu arada hepinize teşekkür ederim tek tek alıntılayamadim.