Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Diabet hastaları ÖTV indirimli araç ve H sınıfı ehliyet alabilir mi?

erek

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Diabet Hastası ve % 50 raporu olan birisi olarak ÖTV indirimli araç ve H sınıfı ehliyet alabilir miyim ?

Peki hocam neden alamıyorum bilgilendirebilirseniz çok sevinirim

Ötv indirimi için %90 gerekir. H sınıfı ehliyet zaten artık verilmiyor. Özel tertibat kodlarıyla B sınıfı ehliyet alırsın.

ulubey iyide bildiğim kadarıyla %40 ve üzeri engeli olanlarda faydalanabiliyo yalnızca kendi adların araba alabilyolar %90ve üzeri 3. dereceden akrabasına kadar alabiyo araba

erek Öğrendiğiniz kulaktan dolma şehir efsaneleri , Ortopedik bir özrünüz yok ise o kodlar ile ancak kendinizi kısıtlarsınız. Sizin mevcut hastalığınız ile böyle bir hakkınız yoktur

@erek 15 yıldır şeker hastasıyım tip1 . sol ayak damarlarım tıkandı parmaklarım kesildi bypass oldum yine tıkandı ve ayağımı yarı kullanıyorum yarı kullanamıyorum bana buna rağmen vermediler. O yüzden hiç heveslenme.

Anladım peki çok teşekkür ederim...

Üst Alt