Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Dilin 1/3'ü, lenf nodülü, tükürük bezi alınan kişiye verilecek rapor oranı ne olur?

yusuf som

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Sağlıklı ! mutlu huzurlu günler diliyorum herkese.

Vergi İndirimi için başvuran ama baltazar hesabına göre 1 dr muayenesi eksik olup ( şuanda %35 görünüyor ) onkoloji bölümüne sevk edilen bir kardeşinizim, ankoloji bölümü mr ve tomografi istediği için oran yazmadı, 1/3 dili alınan boyundanda 72 adet lenf nodülü ve 1 adet sol kulak altı tükürük bezi alınan bir hasta olarak yeterli yüzde alıp ALAMAYACAĞIM KONUSUNDA ENDİŞELERİM VAR, bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi acaba:(

kendime cevap gibi oldu ama; %20 onkoloji verdi,
toplamda
20 diyabet
10 tansiyon
10 u bilmiyorum sanırım kolestorel yada triligiliserid
20 Onkoloji
yüzdelere sahip oldum, Baltazara göre %48 çıkıyor sanırım,
salı günü heyet için gideceğim, heyetteki drların bu oranları değiştirme durumları olabilirmi acaba ?

yusuf som Yusuf bey merhabalar;
Öncelikle çok geçmiş olsun.
Benimde sağ tükürük bezim alındı kanserli tümörden dolayı % oranı kaç verirler acaba biliyormusunuz?

İyyi günler.

Aynen 48 çıkıyor ama heyet bunu küsürattan 49 yapabilir... Heyet oranı düşürmez... Oran verilmeyen bölüm varsa oran verir...

Üst Alt