Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Dizde platin olan birine ne düzeyde engelli raporu verilir?

Yaparsanolur

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba . Annem için 24 Nisan'da engelli raporuna başvurduk heyet girdi, 8 tane doktor gezdik. Kimin ne yüzde verdiğini bilmiyorum tabi,
Dizinde platin var diz kapağı alındı yerine platin konuldu. 71 yaşında ve oldukça kilolu haliyle aksiyor yürürken. 8 doktor ne puan verdi bilmiyorum
Okunmuyor yazıları hâliyle, ama dahiliye şeker ve hipertansiyon dan yüzde 30 verdim dedi. Çok iyi bir doktor du. Üroloji de yüzde 5 vermiş o konuyla ilgili rahatsızlıkları vardı annemin.
Kulak burun boğaz da yüzde 25.5 verdi onu okuyabildim. Annem duymaktada biraz ağır isitiyor , fizik tedavi ne verdi onu bilmiyorum.
Annemin kafasında da bir tümör var bundan haberdar dik, ama zarar verecek birşey değil dedi doktor bir puan verdimii bilemiyorum.noroloji .
Bu heyetten yüzde 40 üstü çıkar mı acaba ?

Son düzenleme:
Bilgi verecek bi site yöneticisi veya üye arkadaş yokmu ? Az çok bilgim olsun istiyorum bu sebepten buraya üye oldum. Teşekkür ederim.

Yazdığınız rakamlar zaten %40 üstü ediyor. Dizde platin diğerlerinin yanında hikaye...

Bunun toplaması çıkarması varmış. Birde bazı doktorların ne yüzde verdiğini bilmiyorum. Göz doktoru ben süreli yazıyorum dedi mesela.

100-30=70*25,5=1785:100 =17,85
30+17,85=47,85
100-47,85=52,15*5=266,6%100 =2,6
47,85+2,6=551,4
İşitme için test gerek

Ve! 65 yaş üstü %5 eklenir

Geçmiş olsun

F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt