Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Durum bildirir raporu örneğini benimle paylaşabilecek var mı?

sezgin sarı

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
2
Merhaba ameliyat sonrası e imzalı durum bildirir raporu nasıl alabilirim bu raporun örneğini benimle paylaşabilecek varmı.

Epikriz raporu aldım e imzalı durum bildirir raporu varmış birde

Durum bildirir rapor birden fazla doktorun kontrol etmesi gerekiyor. Epikirz almışsınız aldığınızda onuda isteseydiniz ? Buraya yazmanızdan daha iyi olurdu hemen yardımcı olabilirlerdi. Sonuçtan aynı doktor aynı hastaneden alacaksınız.

@Hopee3466, malesef doktor ben böyle bir rapor duymadım bilmiyorum dediği için örneğini bulabilirsem doktora göstermek istedim

Ne amaçlı kullanacaksınız ? Bildiğim kadarıyla durum bildirir raporları ilgili kurum sevk i ile talep ediliyor. En azından Emeklilik başvurusu için bu şekilde SGK talep ediyor seni hastaneye sevk ederek. Sevk e cevaben muayenen yapılıyor ve muayene sonucun rapor haline getiriliyor ve birden fazla doktorun e imzası ile çıkıyor rapor

@cfylmaz, o dediğiniz sağlık kurulu raporu efendim onu biliyorum ameliyat sonrası epikriz gibi 3 doktorun ve başhekimlik kaşe imzalı bir rapor hastalığa dair bilgi amaçlı olan bir rapor tertibatlı araç komisyonuna vermek için

Şuan bendende emeklilik için durum bildirir raporu istediler , raporum olmasına rağmen SGK mecbur kılıyor. Durum bildirir raporu çıkartmaya çalışıyorum 40 gün oldu. Dün heyete girebildim.

Üst Alt