Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

E-devlette ve e-nabızda görünen ve görünmeyen raporlarım..?

yeekici

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar ,ben 1988’den beri “Epilepsi”Hastasıyım (1988-1993 arası ANKARA/GATA tedavi gördüm) sonra 2001 de yenindenbaşlayıp devam etmekte olup,2001’den beri İZMİR/D.E.U Tıp Fakültesi Hastanesi - Epilepsi Polikinliğinde tedavigörüyorum, üzerimde bir çok ilaç denendi daha sonra ameliyat içinD.E.Ü. Tıp Fakültesinden DENİZLİ/PAÜ TIP FAKÜLTESİ’ne sevk edilip 2009-2010 da3 beyin ameliyatı oldum (önce sağ-temporal bölgeden sonrada VNS Pili takıldı-PAÜ Tıp Fakültesi Beyin Cerrahı Prof.Dr Feridun ACAR yaptı).
2010 yılında P.A.Ü Tıp FakültesiHastanesinde Özürlü Sağlık Kurulu heyetine girerek epilepsiden dolayı %40süresiz özürlü raporu verildi . Bu raporla Başbakanlık Özürlüler İdaresi Başkanlığından süresiz %40 özürlü kimlik kartımı aldım.Dahasonraki yıllarda İZMİR/TORBALI M.ENVERŞENERDEMDEVLETHASTANESİ’inde heyete girerek 2013 yılında %50 ,2014 yılında %77 2015 yılında %77 ve son olarak 2016 yılında , %80 oranında özürlü raporları aldım.(2014-2015-2016E-NABIZ’da gözüküyor) 2010 P.A.Ü Tıp Fakültesi Hastanesinden aldığım %40Süresiz, ile 2013 Torbalı Devlet Hastanesinden aldığım %59 e-nabızda gözükmüyor. Bunların hiç biridee-devlette gözükmüyor. Bunların işlenmesiiçin Hem P.A.Ü Hastanesi ve Torbalı Devlet Hastanesi Hasta Görüş Öneri Formunayazdım hem de raporları e-posta adreslerine gönderdim.ama halen daha e-devletteişlememişler. biriyle MEMUR OLUP DİĞERİYLE VERGİ İNDİRİMİNE TABİ OLDUM BUNLARIN E-DEVLLETE GÖZÜKMESİ İÇİN BAŞAKA NE YAPABİLİRİM?

Merhaba.siteye yeni üye oldum. 2017 Ocak tarihli engelli raporum var. Rapor sürekli. Yeni bir uygulama çıkmış; e imza ya da barkod isteniyormuş. Halılarında devam eden ve sürekli raporuma bu işlemleri nerden yaptırabilirim? Raporum e nabızdan çıkıyor fakat e devletten ve e rapordan çıkmıyor. Nereye başvurmamız lazım? Yardımcı olursanız sevirim..

Kazanılmış hakkın olduğu için yeni rapor almana gerek yok bu raporu e devlette görmezsin ama sağlık bakanlığı senin engelli veri taban sisteminde engelli raporunu görür sen boş ver kafaya takma her söylenileni aldırma

ben memura sorunca bana 1-2 ay sürer düşmesi demişti :S

E imza

ÖTV indiriminden yararlanıp araba almak istiyorum. Araba bakarken bayiiden söylediler e imza/barkod gerekli diye. Bunu nerden yaptırabiliriz?

Son düzenleme:
Raporların e-devlet veya e-nabızda görünüp görünmemesi farkedermi ?

Geçenlerde merak edip daha önce aldığım raporlar e-devletde görünüyormu diye baktım ,e-devletde herhangi bir kayıtlı rapor göremedim e-nabıza baktığımda en son aldığım rapor (hakem hastane raporu) hariç 3 adet farklı tarihlerde alınmış raporumu gördüm..E- devletde veya e-nabızda raporun görünüp görünmemesi birşey ifade ediyormu ,gözükmeyen raporu e-nabıza nasıl kaydettirebilirim,,

MESTAN..raporların ile ilgili işlemlerini sıkıntısız yapabiliyorsan emeklilik tedavi kontrol vs..çok da önemli değil aslında.

Üst Alt