@KırıkZihin, evet bende kullandım efexor'u rexapin ile birlikte ve bıraktıktan sonra şuan 4 sene oluyor,evden çıkamıyorum.ilk bıraktığımda 6 ay falan hiç yataktan kalkamadım nerdeyse,tuvalete bile zor gittim çünkü hareket edince nefes nefese kalıyordum.benim tam hikayem şu şekilde,bana doktor hiçbişeyim yokken,sadece 30 dakkalık klinik görüşme sonunda concerta ve yanında ritalin,desirel,risperdal,citoles verdi.bunları 4 sene kadar kullandım,ancak mastürbasyon veya cinsellik sonrası aşırı yorgunluk yapması yüzünden doktora bırakmak istediğimi söylememe rağmen ilaçlara devam etmemi söylemesi üzerine 6 ay falan daha devam ettim ilaçlara.ancak yorgunluğumun çok aşırı olması(bir defa mastürbasyondan sonra 1 hafta ayağa dahi kalkamayacak yorgunluk yaşatması) üzerine ilaçları kendim aniden kestim,çünkü bir defa ayağa kalklamaya kendimi zorlamam üzerine nefes nefese kalmam ve bütün vücudumun kasılması bir oldu,annem yanımdaydı çok korktu.ilaçları bıraktıktan sonra kişisel bazı sorunlar yaşadım,onları çok dert etmeye başlayınca aynı doktor busefer efexor ve rexapin yazdı bana.onlarıda 1.5 sene kadar kullandım ancak bu aşırı yorgunluğum geçmeyince cinsellik sonrası yaşadığım,birsürü tetkik yaptırdım.check up a girdim.hiçbir tetkikimde birşey çıkmadı.dolayısıyla ben daha sonra doktora yalvarmaya başladım bırakmak istediğimi söylerek.gel zaman git zaman ben efexor ile rexapini 3 haftada 1.5 sene kullanımımın sonunda azaltarak bıraktım.bıraktıktan sonra inanılmaz ağrılar olmaya başladı tüm vücudumda,bıraktıktan sonraki 6 ay falan kendimi çok kötü hissettiğim(bayılcakmış gibi his,vücudumun bütününde çok yüksek ağrı,sinir sistemimde baskı hissi) için dışarı pek çıkamadım.aynı zamanda çok yorgun hissediyo ve yataktan da hiç kalkamıyodum neredeyse.6 ay sonunda akathizi denen yerinde duramama da başladı.yerimde durduğum zaman bayılcakmış hissi geliyor ve fenalaşıyordum ve ıhlamay başlıyor ve şoka giriyordum resmen.beni aşağı yukarı bu şekilde geçen 1 senenin sonunda hastaneye yatırdılar 30 gün civarı ruh sağlığı hastalıkları merkezine.orada bana zorla iğne şeklinde bir ilaç olan abilify ı vurdular ve başkaca ilaçlara başlattılar.hastaneden çıktıktan sonra 2 sene ilaçları kullanmama rağmen çok az şey değişti.eskiden bütün gün acıdan inleyen ben,toplam 3 senelik serüvenimin sonunda arasıra inleyen ve yerinde duramayan,halen 50 küsür semptomu olan ve evden çıkamayan birine dönüştüm.şuandayerimde duramıyorum,akathisim var,kan toplanma hissi var kafa derimde,sinir sisteminde baskı hissi var..varda var..şu anda her mastürbasyondan sonra hiç sekmiyor,uyuyamıyorum ve kafam karışıyor ve kendimi 1 hafta en az çok daha kötü hissediyorum,bu kahve içtiğimdede oluyor şuanda.eskiden kahve bu şekilde etkilemezdi.ancak eskisi gibi mastürbasyon sonrası yataktan 1 hafta kalkamama gibi birşey olmuyor.demem o ki bu ilaçlar beyni bozuyor bence çünkü uyuyup uyanmak,yemek yemek,mastürbasyon yapmak,kahve içmek gibi şeyler beyne acayip rahatsızlık veriyor.umarım çok uzun yazmamışımdır ama uzun bir serüven oluyor 1 defa aldığınız bir hap.