Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyet değişikliğinde fazla ücret mi alındı?

shire

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar mrb. 2007 de aldığım mevcut ehliyetimi 1 hafta önce engelli olarak değiştirmek için, önce 13 + 2 sonra 134+25 tl ödedim. bu hafta ehliyet elime ulaşır.bu rakam kayıp çalıntıda ödenmiyormu? trafikten yanlış yönlendirildiğimi ve fazla para ödettiklerini hissediyorum. bilgisi olan aytınlatabilirmi. şimdiden tşkler

shire
Yanlış ödemişsiniz siz sadece 13+2 ödeyecektiniz . Eğer onların bir telkini varsa hatalılar. Buraya göre eski ehliyetlerde kayıpta bile 15 lira alınıyormuş. Sizi trafikten mi yolladılar .

Eski ehliyetini yeni çipli ehliyet ile değiştireceklerin ödeyecekleri ücret: 15 TL

Eski ehliyetini kaybedenlerin veya çaldıranların yeni çipli ehliyet almak için ödeyecekleri ücret 15 TL

Yeni çipli ehliyetleri yenilemek isteyenlerin, kaybedenlerin veya çaldıranların ödeyecekleri ücret: 159 TL'dir.

hüseyint çok teşekkür ederim bilgilendirme için. yeni olduğum için siteyi kullanmayı bilmiyorum. 2 gündür profilimi arıyorum .geçen yaz çantamı çaldırdığım için eski olan ehliyetim için yeniden başvurmuştum.yeni ehliyet verildi. o zmn 13 +2 ödemiştim. yani yeni ehliyeti yeni ile değiştirdim. sınıfı b iken engelli b olarak değiştirdim.önce 13+2 ödedim. sonrada 134+25 ödememi söylediler trafikten . 2 kez ödeme yaptım.

Üst Alt