Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyet için alınan sürücü raporu yenileme süresi!?

osgaku

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
2
Merhabalar , Sürücü adayları icin saglik kurulu raporunda ACIKLAMALAR kısmında 2 yıl geçerlidir yaziyor bu rapora göre ehliyeti aldik ama 2 yil dolduğunda yeniden mi rapor alacağız? Yani sure dolduğunda ehliyet iptal mi oluyor acaba? Bilenler cevaplayabilir mi?

Hayır ehliyeti 2 yıl içinde o raporla alabilirsin aldığın tarihten itibaren 10 yıl süresi var ehliyetin 10 yıl sonra yenilemek için alıcaksın, tabi raporunda 2 3 yıldabir sağlık kontrolü kodu koydularsa onu bilemiyorum

@osgaku, vala bende yeni araç alırken vergi dairesi sıkıntı yaparmı acaba onu merak ediyorum , bencede evrak 2 yıl matbu süreli ehliyeti al diye , ehliyetim 10 yıllık çıktı benimde .

Yeniden araç alırken ona takılan varsa yazarsa iyi olur ,

Cok teşekkür ediyorum bilgileriniz icin. Evet o rapora göre ehliyeti aldik. Sadece kafama takılmıştı Arac almayı düşünüyoruz o yüzden sorayım dedim.Zaten mantıksız 2 yılda bir komisyona girmek zaten rapor surekli ortopedik 40 idi

2 yıl raporun geçerlilik süresi ehliyet ayrı

2 yılda bir komisyona gireceksen şükret. Ben 6 ayda bir komisyona giriyorum. Hiçbir doktor risk almıyor.

@osgaku, 1.si eski paylaşımlara bak sitede aramaya 2 yılda bir kontrol şartı yazarsan gelir.
2. Si senin artık yapacağın şey belli o iki yıl dediği süreyi takip edeceb e devlette yazar ve o bittiği zaman yeni baştan hastaneye gidip sağlık kurulundan eandevuyla başlayıp yine muayene ilacan . Bu kadar bu süreç devam eder böyle 2 yıl biter ve yine baştan gidersin

Üst Alt