Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyet için başvuru yapacağım. Ücret ödeyecek miyim?

Esilaa

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
Selamlar arkadaşlar. Ben ehliyet için başvuru yapacağım. Bu konuda pek bilgim yok. Yasal haklarımız nelerdir? Hastaneye ücret zorunlu mu vs. ? Baya masraf bu işler sanırım.

Bedavaya İşlerini Halledersen Bizede bilgilendir olurmu :))))) Kardeşim Herşeye ücret ödemek zorundasın Sürücü Kursuna git sana detaylı açıklamayı yaparlar. Kurs ücreti genel olarak 1.600 TL indirim yaparlar. Sınav harçları felan derken 820 TLyi buluyor ;) hepsini topla kaç ediyor.

Konu başlığı değiştirilmiş aslında ücret kısmını vurgulamamıştım. :) başvuru yaparken bilmem gereken haklardan söz etmiştim. Mesela engelli raporu için başvuru yaparken hastaneden 280 tl istemişlerdi, meğersem ödememem gerekiyordu. Aynı hatayı yapmak istemedim. :) Sürücü kursu, harclar vs. onları biliyorum.

Neyse monokuler olarak araç kullanan varsa ilk defa ehliyet alacaklar için tavsiyede bulunurlarsa sevinirim.

Anlaşıldı Merkez :) :) Az çok biliyorsun zaten. 280 TL ödememem gerekiyordu derken anlamadım o nasıl oluyor niçin ?

Üst Alt