Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyet için harç ücreti ne kadar?

Konular
24
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar. h sınıfı ehliyete girdim ve kazandım 18 ocakta emniyete gidip ehliyetimin işlemlerini bitiricem hayırlısıyla.benim sorum şu 2017 h sınıfı ehliyet vergi muafiyeti kalktı mı? yani B sınıfı ile h sınıfı harc ücreti aynı mı?internette araştıryorum ama tam net bi cevap bulamadım.konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse çok sevinirim.

çok tşk ederim ama eminmisiniz :) sizin dediğiniz ücret ise kağıt bedeli ile 280 tl yapıyor.bazı sitelerde bu ücret görünüyor ama bazı sitelerde ise b sınıfı harc ücretinin içine almışlar h sınıfı eliyet harc ücretinide.bir kaç sürücü kurusunu aradım ama sürücü kursunda çalışan insan bile tam ney bir cevap veremiyor.

A1, A2 ve A SINIF HARÇ ÜCRETİ143,70 TL
B SINIFI HARÇ ÜCRETİ433,10 TL
F VE H SINIFI HARÇ ÜCRETİ143,70 TL
DİĞER SINIFLARIN ÜCRETİ
YENİ SİSTEME GÖRE: C1,C1E,C,CE,D1,D1E,D,DE
ESKİ SİSTEME GÖRE: C-D-E HARÇ ÜCRETİ
722,50 TL

Artık engelli ehliyet sınıfı yok muş kaldırılmış yani H sınıfı ehliyet B sınıfı ehliyet olmuş.yani yeni ehliyet alıcaklar artık insirimli değil B sınfı ehliyet harcı ödemek zorunda yani 550 tl

Üst Alt