Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyetimi değiştirirsem önceden yararlandığım muafiyetler benden istenir mi?

mansion

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Merhaba, 2015 de B+A2 ehliyetimi H a çevirdim %38 Ortapedik sol ayaktan. Araç aldım yıl i doldu sattım ama artık yeni limitten dolayı 0 araba almak hayal oldu. Tekrar B ye çevirip A da almak istiyorum yalnız ehliyet raporundan sonra %40 olarak birde engelli olarak rapor aldım şimdi ehliyet çevirme istersem %40 lik verilen haklar için geriye dönük sorun olur mu acaba bilgisi olan var mıdır yardımcı olabilir mi?

Merhaba, 2015 de B+A2 ehliyetimi H a çevirdim %38 Ortapedik sol ayaktan. Araç aldım yıl i doldu sattım ama artık yeni limitten dolayı 0 araba almak hayal oldu. Tekrar B ye çevirip A da almak istiyorum yalnız ehliyet raporundan sonra %40 olarak birde engelli olarak rapor aldım şimdi ehliyet çevirme istersem %40 lik verilen haklar için geriye dönük sorun olur mu acaba bilgisi olan var mıdır yardımcı olabilir mi

Üst Alt