Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2. atamada atanırsam yeni rapor isterler mi?

Konular
261
Reaksiyonlar
307
arkadaşlar ekpss 2 ci atamada atanırsam yeni rapor istiyorlarmı benim elimde sınava başvurdugum rapor var iş görürmü atanan arkadaşlar cvp verirse sevinirim

2014 ekpss ile egm ye tekn yrd olarak atandım 1999 tarihli %50 oranlı süreklidir ve çalışabilir yazılı heyet raporumu yenilememi istediler fakat yeni heyet raporu %40 ın altında çıkar deniliyor çünkü 1999 tarihinde -6 görme ve göz kayması göz kapağı deformesi için ölçüm puanı %50 ye denk gelirken yeni yönetmeliğe göre %20 ye denk geliyormuş kısacası göz raporlarında oranları çok düşürmüşler bunda bizim suçumuz nedir ? atandığım kuruma eski raporumla çalışmak istediğime dair dilekçe yazdım red gelecek sanırım idare mahkemesine dava açacağım fakat yol yordam bilmiyorum bu sitede (oturan boğa ) rumuzlu Bülent Küçükaslan var o bilir denildi ama tüm çabalarıma rağmen kendisine ulaşamadım abi eğer bu yazıyı okursan ne olur bana ulaş gsm 0545 255 59 35

Umarım istedğin oranda bi rapor çıkar . Bazı kurumlar yeni rapor istiyor bazıları istemiyor değişken yani ..

yeni rapor isterlerse düşme ihtimalide var mehmet o zaman atanman olmuyormu nasıl oluyor öyle ya

mehmetsahin19;

evet akadaşım aynen dediğin gibi sana verilen oran 20 olur ve ataman yapılmaz ancak raporuna itiraz edip sana verilen oranla yargıya git başka yolu yok bunun

Üst Alt