Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'de her soru aynı değerde mi?

meralmiz

Üye
Konular
55
Reaksiyonlar
0
kolay gelsin arkadaşlar sınavda toplam sınavdan 15 matematik yapan ile 15 türkçe yapan aynı puanımı alır merak ettim

o soruya göre değişiyor ama türkiye genel itibariyle matematik ortalaması kötü o yüzden daha yüksek getiriyor.

BU BİR ÖRNEKTİR.....
Türkçe+Edebiyat+Dil anlatım :: 2
Matematik+Geometri :: 5

Fark böyle işte... :)

onların puanlarıda yüksektir. matematiksel olan derslerin puanlaması her zaman yüksek olur.
matematik-fizik-kimya-biyoloji-geometri-çoğrafya en yüksektir. örneği 3 dür...
tarih-sağlık-demokrasi ve halk örneği 3
edebiyat-dilanlatım-din kültürü-Türkçe örneği 1 dir... matematiksel dersler her zaman yüksek puandır... senin genel kültürde kazandığın 3 sorudaki puanı matematikte 1 soruda kazanıyorsun...

onların puanlarıda yüksektir. matematiksel olan derslerin puanlaması her zaman yüksek olur.
matematik-fizik-kimya-biyoloji-geometri-çoğrafya en yüksektir. örneği 3 dür...
tarih-sağlık-demokrasi ve halk örneği 3
edebiyat-dilanlatım-din kültürü-Türkçe örneği 1 dir... matematiksel dersler her zaman yüksek puandır... senin genel kültürde kazandığın 3 sorudaki puanı matematikte 1 soruda kazanıyorsun...

ayrıca türkce derste yarım puanda yok matamatikte yaptığın çözüm işlemine göre yarım puan bile alabiliyorsun. yani bir proğramı yarısına kadar doğru çözüyor sonrasını yanlışa gidiyorsan o doğru olan yarısı için bile puan alıyorsun...

Mesela bir soruya 10 kişi doğru yanıt vermiş 30 kişi yanlış cevap verdiği zamanda o sorunun değeri artıyor değil mi??

Üst Alt