Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli maaşları 1500 TL'ye çıkarsa 2022 aylığımız kesilir mi?

mry

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar azonce en düşük emekli maasin 1500 olacağı söylendi.esim normalde 1100lira malullük alıyordu.vede ben 2022maasindan yararlaniyordum..eğer 1500 lira olursa kişi basins düşen asgari geçim standardı ni asıyoruz.benim maaşım kesilir mi o halde.onerileriniz var mı bu konuda ne yapmam lazım..

50lira fark olacak 50 lira içinde kesilir mi ya

1 TL bile geçerse olur ama belki bu 2022 maaşına ve diğer maaslarada bir düzenleme gelir

Mry;

Haberleri oluncaya kadar alirsin hic kurcalama birşey yapmana gerek yok.

mry Daha önce emeklilere seyanen 100 TL zam yapılmıştı ve mağduriyetler olmuştu . Oluşan mağduriyeti gidermek için kişi başı gelir seviyesini yükselttiler . Bayram ikramiyelerinde de bu tür olay gelişmişti ve tedbirini almışlardı . Boşuna vesvese yapmayın derim . Olur ki kesilme yaşanırsa tekrardan bağlanması için başvuruda bulunabilirsin .

-DORLION-
Kardeşim bu pakette engelli maaşlarında bir iyileştirme söz konusu olurmu acaba.

Mehmet005 merhaba :)

Şuan için emekli demiş , 2022 ve sosyal yardım maaşlarını kapsar mı belirsiz . Ekonomik kayıplar için tedbir alırken belki artış olur diye tahmin ediyorum . Aile ve Sosyal işler bakanlığı böyle bir müjde verirse çok çok iyi olur , yine de tam beklenti içinde olmayalım .

-DORLION-
çok teşekkür ediyorum.insallah dediğiniz gibi olur.eger kesilirse hane ye bir kişi ekleyeceğim çünkü..o da tam çözüm mü bilemedim ama.suan da yapacak bişey yok ..

Üst Alt