Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli oldum, çalışmaya devam ediyorum. SGK'da sigortalı olduğum görünmüyor..?

dexter

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
mrb lar

5 ay once emekli oldum emklı olduktan sonra başkabı şıkete asgar ücretle iş başladım 4 aydır çalişiyorum
e devletten sgk ya baktım sıgortamın yatmadığı gorunuyor

acaba emeklı olduğum içinmı gorunmuyordur yok şirketmı yatırmıyordur

bıde 2 çocuk eş çalışmıyor 3 derece52 vergı indirimı emeklı asgarı ücretten maaşimın net ne kadar olması gerekiyor

Emekli olmak iyi bir şey; ama maaş yarıya düşüyor.

Son düzenleme:
dexter emeklilik dilekceni verdikten sonra cikis yapilir tekrar ise basladigin zaman ise emekli calisan olarak sigortaya bildirilir ve ona gore sigortali olursun ama yatan sigortayi e-devlette goremessin benimde ayni senin gibi gorunmuyor

E devlet üzerinden SGK sorgulama yaparken tüm sigorta kolları sekmesini işaretlerseniz SGDP ile devam ettiğimizi görebilirsiniz.

@serkan1976 arkadaşımızın dedıgı gıbı yaptım şimdi hal oldu cvp hepınızde sagolun

bu şirkete asgarı ücretten işe başladım eş çalışmıyor 2 çocuk vergı ındırımı ve emeklı .net maaş ne kadar olması gerekiyor

Üst Alt