Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli olurken vergi indirimi için aldığım raporun oranı değişir mi?

alp öztürk

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhabalar kolay gelsin ,engelli raporumu gecen hafta aldım ,iş hayatım devam etmekte ümraniye egitim araştırma hastanesi nöroloji ve üroloji bölümlerinden toplamda % 52 ömür boyu rapor verdi.
gelelim soruma ;
bu raporla birlikte vergi indiriminden faydalanmak için vergi dairesine başvuracağım .
vergi indirimini alırsam ,vergi indiriminden dolayı erken emekli olma hakkım doğacak .
erken emeklilik başvurusunda raporumun oranı değişme ihtimali nedir .
ben nasıl bir yol izlemeliyim .
saygılarımla ...

alp öztürk

rapor Ankara'dan gelince ancak anlayabilirsiniz %kaç olacağını ama sanırım artık Ankara oranlara pek karışmıyor

alp öztürk

vergi indirim hakkı sürekli olacak şekilde onaylandığında sgk rapor oranına karışmaz. Ancak, o rapordan sonra her ne amaçla alınmış olursa olsun düşük oranlı bir rapor alınırsa, o zaman sgk kontrol muayenesine çağırır ve raporun güncellenmesini isteyebilir.

Üst Alt