Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekliliğe temel olacak ilk işe giriş tarihim..?

petsiyem

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Öncelikle Merhaba,
Benim SGK hizmet dökümünde, ilk işe giriş tarihim olarak 01/05/1998 tarihi olarak yazmaktadır. Aynı tarih, o dönemlerde bana verilen SSK kimlik belgesindede yazmaktadır.
Fakat kafama takılan, benim 4/A hizmet dökümünde 01/05/1998 tarihinde yatan prim gün sayım 120 gün olarak görünmektedir.
Acaba benim gerçek giriş tarihim 01.Şubat.1998 ( 01.02.1998 )' tarihimidir ?
Teşekkür ederim

hizmet bilgisi olan ekranı kişisel bilgilerinizi gizleyerek paylaşabilirseniz net birşey söylemek mümkün olabilir o zaman.

Acil Cevabınız için çok Teşekkür Ederim labidu. O döneme ait hizmet bilgim Ek' teki gibidir diyecem fakat doya ekleyemedim.:) Size özelden yolluyorum

Resim dosyasınıda özelden gönderemedim. bana e mail verebilirseniz sevinirim

http://i.hizliresim.com/GnqWNy.jpg

Durumum budur !!!

petsiyem;
199802 şeklinde gördüğün ay değil "Dönem" 2004 Mayıs ayı öncesi SGK yatan primler 30 gün şeklinde değil 120 gün şeklinde 3 dönem yatıyordu,
( bu durumda ocak,şubat,mart,nisan = 1. dönem mayıs,haziran,temmuz,ağustos = 2. dönem eylül,ekim,kasım,aralık = 3. dönem olarak ) bu şekilde
sistemde görünmesi doğaldır. Zaten işe giriş tarihin = 01 / 05 olarak görünüyor 01 = gün 05= ay şeklinde.

Poli açıklamış.
İşe giriş tarihinizde hata yok.
Kırmızı renkle 2.ay yazmışsınız ki yanlış anlama buradan kaynaklanıyor, eskiden primler 4 aylık dönemler halinde yattığından mayı da 2.dönemin başlangıcı oluyor.

Sn. Ufukalp ve Poli, Acil ve anlaşılır cevabınız için Teşekkür ederim. Anlaşılmıştır vesselam :)

Üst Alt