Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

En Son Kim Yazar(🍔🥮🍰🍩)

Orda bir köy var uzakta gştmesekte gştmesekte var işte orda bir köy bulut nerde bu köy 😀

Ah ah bizim cocukuğumuzda yani m.ö elvan gazozlatı vardı 9 kat diye Bi gofret vardı nede güzel bir iki olurdu 😀

@sweetkemani, Futbolcu kartlar, misket, kuş lokumu ve sokaklarda oynadığımız oyunlar... Hepsi çok güzeldi. Son çocukluğu biz yaşadık hemşerim.

Hocam bu yıl halk eğitim başvutucam bakalım kabul olur mu ne kursu acarız onuda bilmiyorum da

Daha önce başvurmuştum deprem afet gibi kurslar çıktı

Zate onlarda öğrenci çıkmadı 😀

Hocam her ilin ayrı ayrı olmayabilir. Orasını tam bilmiyorum ama açılabilecek kursların isimleri ve bunu kimlerin açabileceği hakkında bilgiler var. O kurslara bakarak hangi kursları açabileceğini görmüş oluruz ona göre başvurursun. Yani ben kurs açarken onlara bakıyorum ne açabilirim diye. Artık halk eğitimin farklı bir sistemi var bazı kursları online videolar halinde yapmış. Bu online kurslara da bir site üzerinden kursiyerler katılabiliyor. Online kursu olan kursları açamıyoruz mesela. Haftaya bir inceleyelim hocam onları.

Veriyor olması lazım hocam halk eğitimdeki işleyişi tam olarak bilmiyorum çünkü.

Veriyorlar da hocam az bişi kursları genelde daha önce verdikleri hocalara veriyorlar açılacak olanları

Maalesef öyle bir duyum ben de aldım ama yine de fırsatları değerlendirmek lazım.

Üst Alt