Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli aday memurun yıllık izin hakkı?

NETBUS

Üye
Konular
58
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar engelli aday memurun yıllık izin hakkı yok mu? sadece mazeret izni var 10 gün dediler.

evet NETBUS bende aday statüsündeyim 1 yılın dolduğu vakit 20 takvim günü ayrıca her yılbaşında yeniden 20 takvim günü izin tahakkuk ediyor. bu durumda atanma tarihinden 1 yıl sonra ancak izin hakkın doğacak.

Sadece memur değil her yerde öyle yani özel ve kamu sektörde sistem aynı. Bir yıl dolduktan sonra senelik izin hakkınız var. Ancak memuriyette 5 gün diyebiliyorum (10 gün nerden çıktıysa) mazaret izni var. ve o da zor verilir.

Aynen Mr.No nunu dediği gibi arkadaşlar
Özel de olsa kamu da olsa senelik izniniz 1 yıl sonra başlar 1 yıl çalışacaksınız ki yıllık izin kazanasınız.

mazeret izni 5 gün değil 10 gün kendimden biliyorum

aday memurun 10 gün mazeret izni vardır. ancak engelliler için farklı mı bilmiyorum.

engellilerde de farklı değil ama yeni değiştiyse bilmiyorum ben 7 sene önce 10 gün kullanmıştım

Arkadaşım sen şimdilik aday memursun , Onun için adaylık sürecin dolduğu anda 20 günlük iznin olacak.Şimdilik 10 günlük mazeret izniniz vardır . Bu da çok mecbur kalmadığınız sürece idare tarafından verilmez. Size tavsiyem rapor almanız.

Bu arada engelli olduğunuz için 657 D.M.K size farklı işlemez.

Üst Alt