Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporu süresi bitti. Randevu alamıyorum! Ne yapmalıyım?

Konular
15
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba, Benim Engelli raporumun süreli tarihi 19.01.2021 de çıkarttım yarın son gün ve 1 aydan fazla randevu alamıyorum ve süresi yarın bitiyor. Bu sorun olurmu bu süreçte yapmam gereken durum varmı sorun yaşarmıyım acaba ? Elimden bişey gelmiyor çünkü randevu yok!!!

rapor geçerliliği yılsonuna kadar uzatıldı sağlık bakanlığı tarafından sitede var forum oradan bakabilirsiniz

"Geçerlilik süresi 01.01.2020 – 31.12.2020 tarihleri arasında sona ermiş süreli engelli sağlık kurulu raporlarının geçerlilik süresi 30.06.2022 tarihinde kadar; Geçerlilik süresi 01.01.2021 tarihi ve sonrasında sona ermiş/erecek süreli engelli sağlık kurulu raporlarının geçerlilik süresi 31.12.2022 tarihinde kadar uzatılmıştır."

devlet hastanesi için saat tam 16:00'da 182'den veya mhrs'den veya e nabızdan muayene olduğunuz hastanenin sağlık kurulu bölümünden randevu alacaksınız acılan randevular 10 dk da dolar acele edin.

Üst Alt