Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli Sağlık Raporu ve Engelli Kimlik Kartı çıkarmak için yapılması gerekenler

35efe35

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba;

dOvWM7.jpg

5DaoqD.jpg

Üstte bulunan raporu; Engelli Sağlık Raporu vermeye yetkili bir devlet hastanesine kişisel başvuru yaparak çıkarttırdım ve daha sonra da Engelli Kimlik kartı için başvuru yaptım;

XPMDl0.jpg

bBVg9G.jpg

Bu şekilde de Engelli Kimlik Kartım çıktı ve bana teslim edildi.

Engelli Raporu için yaklaşık 3-4 günlük bir muayene süresi geçti, daha sonra bir sonraki ay ortasına Heyet için gün verdiler, Heyete de göründükten sonra takribi 15 gün sonra raporumu teslim aldım.

Teslim almış olduğum raporu 4-5 tane aslı gibidir yaptırdım hastanede ve daha sonrada başka resmi işlemlerde lazım olabilir diye düşünerek, noterde de 3 adet çoğalttım.

Bilgilerinize sunarım....

35efe35

Emre bey merhaba,

Raporunuz hayırlı olsun, Tertemiz halletmişsiniz.

Hayırlı olsun noterde almıştır para gerek yoktu ona aslı gibidir kaşesi yeterdi:)mühürde vuruyo zaten

Hayırlı olsun efe izmir de hangi hastaneden aldın raporu ?

Efe raporu hangi tarihte aldın tam olarak

Üst Alt