Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli sakatlık derecesi yönetmeliği değişti mi?

sigmund35

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Herkese Merhabalar ben okb hastasıyım raporumu kasım 2015 de çıkarttım diğer engelimde nörojenik mesane sorum şu
Mevcut yönetmelikde ki oranlar hala geçerli mi? Benimki Tedavi ile işlevselliği kısmen düzelen %30 bu oran hala geçerli mi değişmiş olabileceğini 25 e düştüğünü duydum; ama araştırmalarımda bunla ilgili bir bilgiye rastlamadım.Bu konuda aramızda bilgisi olanlar muhakkak vardır.bu arada bu açtığım ilk konu üye olmadan öncede takip ediyordum burayı oturanboğa abi ye selamlar :) çok faydasını gördüm

kimse yok mu bilen bugün çok kafaya taktım bu konuyu :(

Merhabalar en son 2013 de güncellenen oranlar mı geçerli yoksa 2016 da yeni bir yönetmelik mi girdi devreye
Örneğin benim engellerimden biri okb tedavi ile kısmen düzelen %30 oranı var %25 e düştüğünü söyledi bi arkadaş kafama takıldı internetde araştırdım ama bulamadım net bir bilgi.Bilgisi olan beni aydınlatırsa mutlu olurum

Üst Alt