Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilere Motorsiklet ehliyeti sadece otomatik vites için mi verilir?

Amirim

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Engellilere vitesli motor kullanmak için ehliyet veriliyor mu ? yoksa sadece otomatik vites ehliyeti mi veriliyor ?

ortobedi doktorundan ve heyetten direk a2 kullanabilirim diye rapor aldım. o raporla ehliyetimi aldım. Ama normal motor ehliyeti aldım. Fakat ben A2 otomatik olmayanı kulnamam. Ehliyeti almaya gittiğimde memurlar biraz problem çıkarmaya kalktı sen h alacan bunla motor kullanamazsın diye ufak bir tartışmadan sonra memurları ikna ettim ve ehliyetmi aldım. @serkanarslan72

http://www.engelliler.biz/forum/oze...es-motorsiklet-ehliyeti-h-sinifi-ehliyet.html

Alıntı yaptığım arkadaş zorda olsa normal vitesli motor ehliyeti almış. izmirde engelliler için vitesli motora özel tertibat yapıldığınıda duymuştum. konuyu güncel tutalım diğer arkadaşlarda görüp yorum yapsınlar.

Üst Alt