Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Epilepsi, işitme kaybı, görme kısıtlılığı ve yüksek tansiyon ile rapor oranı ne olur?

Sakaomer

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar kolay gelsin. Ben 2001 yılında epilepsi ve işitme kaybından%40 rapor aldım. Geçen vergi indiriminden faydalanmak için vergi dairesi ne gittim. Bana raporun eski yeniden çıkarmanız gerek dediler. İlaç almıyorum epilepsi teşhisi konuldu sol kulak%100 sağ kulak%40 işitme kaybı, gözlerde astigmat var ve yüksek tansiyon hastasıyım bana verilen rapor % 40 olurmu.

Kolay gelsin. Bende sol kulak sensörünoral işitme kaybı. Sağ kulak ise %40 işitme kaybı var. Hastaneye gittim sağ kulağı bu hiç hesaplamadan sadece %12 verdi. Yüksek tansiyon%10 fizik ise %8 verdi. Epilepsi olduğumu söylememe rağmen oran vermedi ve 1 yıllık sonra tekrar muayene gibi birşeyler yazmış.sag kulak için engel oranı vermesi gerekmez mi. Teşekkürler

Üst Alt