Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Etamin - Dikiş Nakış Örgü

Mara

Üye
Konular
32
Reaksiyonlar
527
Noel temalı bir kanaviçe ile başladım. Aşağıdaki bitmek üzere. Küçük Prens'in kanaviçesini de yapmak istiyorum. :) Bundan önce de kış için boyunluk ördüm. Basit işler ama belki ileride daha profesyonel nakışlara geçebilirim. :)
Bir de düğüm atmayı öğreniyorum. İleride bileklik de yapabilirim.

cmmvx4r.jpg

Basit falan değil çokta güzel olmuş yaaaa..🤩🤩

• Aşk
Reaksiyonlar: Mara
Devam etmelisin aşırı güzellll
Ho ho ho 🎅

• Beğen
Yukarıdaki etaminin bitmiş hali:

Bu da boyunluk:

Ay bilmiyorum ama bunu çoraba işlesen tam yılbaşı için harika olur...oluyor mu bilmiyorum tabi...

• Beğen
@sevals, accık daha uğraşarak, esneme payını hesaba katarak yapılabilir, neden olmasın? Ben atkıya ya da bereye işleme yapmayı düşündüm. Çoraba işlersem kimse görmez. :p

Bayıldım valla böyle yetenekli insanlara çok özeniyorum.... Atkıda da güzel olur...

• Aşk

Yaz aylarından bu yana aralıklarla etaminle uğraşıyorum. "Noel" yazısının küçücük bir bölümü kaldı. (Üstlerine tıklarsanız büyür.)
:)

Geç olsun, güç olmasın. :) Herkese mutlu yıllar.

cvl875c.jpg

dyofp1r.jpg

@Mara
Çok güzel olmuşlar ne güzel yapmissin

• Beğen
Üst Alt