Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım aylığı için başvuracağız. Kişi başına düşen gelir ne kadar olmalı?

zekre

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
evde bakım parası almak için başvucam babam oğlum veben. Ben sigortalı çalışıorum babam emekli eşimden şu an ayrıyım o başka ikamette babam ve benim gelirim 3 e bölündüğünde sınır ne kadar olması lazım bide eşimide katarlarmı gelir testine ACABA ????

Evde bakim parasi alinan engelli -özürlüler

Arkadaslar özürlü - engelli icin alinabilen bakim parasi-Evde yasayan kisilerin hepsini iceren bir meblagi 1 lira dahi gecmesi halinde iptal ediliyor-Bu durum mevzuatta öyleymis -Esitlige aykiri degilmi? 1 lira gecti diye iptal olmasini mantigim almiyor-Yapilan yardimdan gecen miktar kadari kesintiye ugratilsa anlardim esit degil bu durum, bu hali ile-Kaldiki özürlüye -engelliye dahi sorumluluk veriliyor -cok yanlis mevzuuatlar var .Ilk baslarda müracat edildiginde 9 ay süren inceleme süreleri 3 aya kadar indi Bu süreler icin dahi geriye dönük yardim yapilmiyor.Cok haksiz durumlar-siz ne dersiniz

Üst Alt