Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakıma da engel gelirse şaşmam!

Ben OTİZM

Yeni Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Arkadaşımın oğlu ağır mental ve otizm tanısı almıştı raporu % 9o ağır özürlü ibaresi mevcuttu süresi 2 yıldı buraya kadar tamam sosyal hizmetler yenileme istedi sonra nemi oldu çocuğun raporu % 40 bu nasıl bir adalet anladığım o ki tekrarr yenilenen raporların % desi değişiyor buda bir anlamda kafalarda soru? 3 yıldır alıyoda şimdi ne oldu bu çocuk birden mi düzeldi bu raporları veren doktorların vicdanı nerde ? bürokrasiye uymakla ne kazanacaklar bir nevi yıldırma politikası ...ailelere engel koy sonrada benim ülkemde engellilere istihdam sağlanıyor aksini düşünenleri kınıyorum diyen zihniyetlere yazık.....

Böylesi durumlarla o kadar sık karşılaşır olduk ki, sanki yukarıdan bir el "zorlayın" demiş gibi!

Üst Alt