Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

G sınıfı ehliyetim var. H sınıfı alıp ikisini aynı anda kullanabilir miyim?

Konular
8
Reaksiyonlar
0
mrb benm % 40 raprorum var görme engeli gözlük kullandığımda görme sorunum kalkıyor. ve bi diğeri de operatörlük yapıyorum iş makinesi kullanıyorum. acaba diyorum H sınıfı ehliyeti ve (G iş makinesi ehliyeti) ikisini bi arada alabılırmıyım yani bu mumkun mu yoksa. bilgilendirirseniz sevinirim

H sınıfı ehliyeti neden istiyorsunuz? B alsanıza... H almanızın sizin açınızdan hiç bir avantajı olmaz.

engelli aracı almak istiyorumda ondan ehliyetimin H olması gerekırmus

ya şuan E sınıfı ehlıyetım war ama raprum da war araç aldıgım zaman indirimden faydalanmak için için H ehliyetini almak zorundayım H ehliyeti olmasa alamıyormusum ve mesleğim iş makinesi operatorlüğü ve bunun içinde G ehliyetini almak zorundayım yani demek istediğm H ve G ehliyetini ıkısını biırden kullanabılırmıyım

yanı engeli ehiıyeti ve makine ehliyetini ıkısını alabılırmıyım

Engelli aracı alamazsınız siz, araç alırken ÖTV'den muaf olamazsınız yani. Engeliniz ortopedik değil çünkü.

gorme engelli yani %40 bundan faydalanmak için iilla ortopedik mı olması gerekıyor ?

k bakmayın ama gözden alanı cok gorduk başta bbabaannem adına aldık. ve bi arkadaşın babası adına? bnm soruya cvp alamdım H & G ehliyetini ıkısnı bi arada kullanabılıryım

kullana massınız biri oparatör belgesi biri araç

Üst Alt