Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Göz, boyun, bel, diz, tansiyon, kolestrol ve egzaman ile engelli statüsüne dahil..?

akif1969

Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Sayın Yetkili,
Aşağıda yazdığım rahatsızlıklarım var. Bu şartlarda engelli sağlık raporu için başvursam mı bilemedim. Yüzde kaç özürlülük oranı verirler acaba ?
GÖZ:Sağ göz:Camlı camsız sağ göz görme: 0,16 (göz tembelliği %84 görme kaybı)
Sol göz:Gözlük numarası :1.5 , H52.1 Miyopi
Göz Tansiyonu sağ:18 sol:17

BOYUN: Servikal lordoz düzleşmesi.C3-4, C3-5 düzeyinde intervertebral diskte diffüz annüler bulging zemininde santral
protrüde herni mevcuttur. C5-6 düzeyinde intervertebral diskte diffüz annüler bulging mevcuttur.

BEL: S1 vertebra üst end platosunda intervertebral diske komşu vertebra korpus end platolarında tip III sklerotik
dejeneratif değişiklikler mevcuttur.

TANSİYON: Esansiyel (primer) hipertansiyon (FLUDEX SR.. raporlu ilaç kullanıyorum),
KOLESTEROL: 247 (mg/dL 120-200) ama ilaç kullanmıyorum, DR. İzlemede
DİZ: Sağ diz:Lateral femoral kondil posterior kesimde 11 mm çaplı dejeneratif kist formasyonu mevcuttur.
Sol diz:Kireçlenme var

EKZEMA: 15 yıldır gitmeyen el , ayak ve kulak arkasında ekzema var. Bir çok defa tedavi uygulandı geçici olarak azalma oluyor sonra yeniden çıkıyor. Sulanma kanama ve kaşıntı oluyor.

ilginiz için teşekkür eder , iyi çalışmalar dilerim.

Birden fazla rahatsızlığım var ama...

yardımcı olacak arkadaşlar yok mudur. OturanBoğa 'dan yardım bekliyoruz

Üst Alt