Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Göz, hemoptizi, psikiyatrik ve diğer hastalıklarla alabileceği oran ne olabilir?

Zozan Balta

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Hocam bende oranlar yazılmamış sadeceekpss için rapora başvurdum 15 ekimde heyete g,ambiricem göz hastalıkları hipermetrop,astigmat ambliyopigôz tembelliği Var+1,0(-2,08167)0,8
(+9,50(-3,-8180)0,8
Kas ve iskeletletle ilgili fizik tedavi bizi yazmış anlamıyorum,psikiyatri aktif sonradan sınıflanmayan yazmış,Göğüs hastalıkları astım+tekrarlayan hemoptiziler ile takipte ,hemoptizi için yakın tarihli BT:sağda hemokistler ,solda fibrotik değişkenlikler FM+SP02 /98 55 değerli
SFT:FEV1/.63 FVC/55 FEV1/FLL/98 BRONSŞ ARTER EMBOLİZASYON hastada hafif astım+şeker bulgular saptandı yardımcı olur musun yüzde kaç oranında rapor verirler heyete görsem bil VIR süre bilgi vermiyecekler ekpss hazirlanicam ona gore

Üst Alt