Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Gözden %50 raporu olan engelli ÖTV'siz araç alabilir mi?

ozan2121

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
merhaba benım gözden yüzde elli raporum war h ehlıyetı ve araç alabılırmıyım yardımcı olurmusunuz...

Bu sabahki konular arsında vardı bu konu, bir arkadaşımız %59 raporla b sınıfı ehliyetle MTV yararlanmış. Biraz araştır bu sabah baktım bu konuya burada.

ozan2121;

ÖTV den yararlanmak için ORTOPEDİK yani FİZİKSEL engel olması şart ...

Ayrıca % 50 GÖZ engelinden de ehliyet alabilir misiniz o da ayrı bir soru işareti bence :confused:

Benim de % 86 Ağır Engelli raporum var fakat alamıyorum ÖTV indirimi ile araç ... % 90 ve üzeri olması gerekiyor FİZİKSEL engelim olmadığı için ...

kimileri alabılıyosun dıyor kımılerı alamıyosun dıyor normal şartlarda verilmesi lazım raporda sureklı

ındırım

b ehlıyetım war gözden yüzde elli raporum war bunu h ehlıyetıne çevirip araç alabılırmıyım

ozan2121;

Yazılarımızı okumuyor musunuz acaba ??

ÖTV den yararlanmak için ORTOPEDİK yani FİZİKSEL engel olması şart ...

Benim de % 86 Ağır Engelli raporum var fakat alamıyorum ÖTV indirimi ile araç ... % 90 ve üzeri olması gerekiyor FİZİKSEL engelim olmadığı için ...

Üst Alt