Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Gullian Barre Sendromu için hangi oranda rapor verilir?

Fatih_Ozkan

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Herkese sağlıklı günler.Ben bundan 5 yıl önce Gbs geçirdim.Bacaklarda başlayan güçsüzlük ve ağrı 2 bacak ve 2 koluma uzandı.Hastaneye yatırıldığımda yarı felçliydim.2 hafta hastanenin arkasından taburcu edildim.Yaklaşık 3 ay kesintisiz fizik tedavi uygulandı.İlk 1 ay bacaklarım ağrımaya devam etti.Hatta yatıştan 1 ay sonra doktor kontrolünde ağrı icin ilaç verildi ve büyük ihtimal sol bacağımda bir hasar olustuğu ve kalıcı olduğu söylendi.Aradan 5 sene geçti halen eğimli alanları zor çıkıyorum ve tendon refleskleri eski haline dönmedi eğilirken zorlanıyorum.Kıssadan hisse sağlık raporu almayı düşünüyorum.(Engel oranı)
Bu geçirilen hastalıktan ve/veya şu anda kalan hasardan oran verilirmi.Başka hastalıklarım da var.Bu duruma da oran verilirmi.

Üst Alt