Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H ehliyet alırsam a2 iptal olur mu?

cemal1453

Üye
Konular
25
Reaksiyonlar
15
[FONT=Verdana]merheba arkadaşlar bende sol ayakta düşük ayak problemi var ben şuanda E+a2 ehliyetim var kazadan önce almıştım şimdi h sınıfı ehliyete baş vurmak istiyorum fakat bazı arkadaşlar h sınıfı ehliyet alırsan [/FONT]A2 ehliyetin iptal olur anca normal a ehliyeti alabilirsin diyorlar vitesli motor kullanamazsın diyorlar ben motor kullanmayı seviyorum bu yüzden kafam karıştı ya araba yada motoru seçmek zorundayım bu konuda ne yapabilirim hem h ehliyeti hemde a -2 ehliyeti alabilirmiyim

H sınıfı ehliyetinizde hem araç hem motor birlikte değerlendirilirse h+a2 ehliyet alabilirsiniz.

şuan e +a2 mevcut h ehliyetine müracat ettiğimde şuanki a2 ehliyette devre dışı kalıyor değilmi ben işin gerçeği motor ehliyetim iptal olur diye h ehliyetine muracat etmiyorum çünkü motor kullanmayı çok seviyorum vitesli motor benim kullandığım sanırım motor ehiyeti alabiliyormuşuz ama normal a ehliyeti veriyorlarmış onunlada vitesli motor kullanamıyoruz

h sınıfı ehliyet aldığınızda a2 + h sınıfı yazar ehliyetinizde ikisini birden kullanabilirsiniz iptal olma diye bir durum söz konusu değil cemal bey.

Üst Alt