Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H ehliyetini değiştirenler aldığınız B ehliyetin bir resmini paylaşabilir misiniz?

burak_br

Üye
Konular
41
Reaksiyonlar
1
h ehliyetini degişitrenler aldıgınız yeni b ehliyetin birresmini paylaşabilrmisniz son verilen ehliyetlerin

Ehliyet değiştikten sonra aveya b oluyorya onunla b1 sınıfı falanda sürülüyor mu

nie kimse yardımcı olmuyor bana :(

nie kimse yardımcı olmuyor bana :( kaç gundur bir soru osuroyrum kimse ilgilenmiyorr :(

soruyorum olcak orasııı

ehliyetini yenileyenler yeni ehliyetleirnin resmini paylaşabilrmi ve yei b sınıfı ehlieyetleinde sadece bmi var yoksa b b1 faln die yazıyormuu

sorun h ehliyetini degiştirme süreci vee degiştirineler varsa yeni ehliyetin bir resmini paylaşabilrlermi

İkide bir sorun nedir diyeceğinize ilk yazılan mesajaa bakmayı akıl edemiyorlar mı ? Garipsiniz...

Alman
Bu konu sonradan değişti eklendi Bunun için ilk sorudan Haberimiz YokâËœº

burak_br
Hangi enayi Ehliyetin resmini paylaşır hayır mı Ne yapacaktın?

merak etdim h sınfından sonra aveya b sınıf verilcek ya birici grup olan b1 f faln var onlarda ehliyete yazılıoyrmu merakım odurr

peki birşey daha sorcam benim h sınıfı ehliyetim var şuan kifoslyoz engelliym aile hekimine gitdim o sürücü olur seçenegini işaretledi şimdi emniyete gidp direk b sınıfına çevirebirlmiyim

@Alman

Alman profildeki Resim sen değilsin Alain Delon.
kendini Koy korkma yemezler:)

burak_br
H sınıfında kalır.
neden B sınıfı önemli mi?

Üst Alt