Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H sınıfı ehlietimle 8+1 caravella alabilir miyim?

sami-1967

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Mrb arkadaşlar h sınıfı ehlietim var 2 el voswagen caravella 8+1 koltuklu hususi otomobil geçior ruhsatta maynee 2 senede bir gidior ben bu aracı alabilirmiim h sınıfı ehlietle kullanmamda sakca varmı bilen varsa cevaplar sevinirim

Ticari olmamak koşuluyla kullanabilirsiniz diye biliyorum.

ben sordum kullanamasın dediler 7+1 olursa kullanırsın dedi araba hususi geçior ruhsatta ben bu aracı ticari olarak kullanmayacam

7 + 1 ile 8 + 1 arasındaki ayrımı bilmiyorum maaleesef. Bir fikri olan var mı arkadaşlar?

karayolları trafik kanununa göre

otomobil :Yapısı itibariyle, sürücüsü dahil en çok 8 oturma yeri olan ve insan taşımak için imal edilmiş bulunan motorlu araçtır.

-“H” Sınıfı Sürücü Belgesi (Hasta ve sakatların kullanabileceği şekilde özel tertibatlı olarak, imal, tadil veya teçhiz edilmiş motosiklet veya otomobil türünden araçları kullanacaklar için),

yukarıda yazılanlara göre 8+1 kullanamazsınız . en fazla 8 koltuklu otomobil veya türevlerini kullanabilirsiniz

saygılar

herkese çok teşekkür ediorum aydınlattınız için demeki doruymuş 8+1 kullanamıoruz

Üst Alt