Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H sınıfı ehliyetin yeni tip B sınıfı ehliyete çevrilme işlemleri nelerdir?

scakmak81

Üye
Konular
35
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar iyi günler şuan h sınıfı ehliyetim var yeni tip b sınıfı ehliyete çevirmek için ne yapmam gerekli yani sürekli raporum var yeni sağlık raporu filan cıkarmam gereklimi bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim

H sınıfı ehliyetin yeni tip b sınıfı ehliyete çevrilme işlemleri nelerdir?

scakmak81

1. Aile hekimine gideceksin o seni hastaneye sevk edecek.
2. Hastaneden 2 tane ayrı rapor alacaksın ehliyet değişikliği için birde özel tertibatlı araç kullanabilir diye rapor NOT eski raporlar geçerli değil çünkü yeni bir formata geçildiği için .
3.bu işlemleri yaptıkdan sonra heyete gireceksin orda raporuna uygun kodlar yazacaklar hastalığın veya engeline göre kodlar olacak daha sonra bunları emniyet e verip dosyayı 1 hafta sonra Ptt kargoyla ehliyetin geliyor
NOT: bazı ufak detayları yazmadım onlar yönlendirir çünkü

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Forumda bu konuda çok sayıda başlık ve çok detaylı paylaşımlar var.
Lütfen forumu inceleyin.

Artık H sınıfı yani engelli ehliyeti diye bişey yokmu yoksa benmi bilmiyorum?

Bu konuda prosedür nasıldır? Artık H sınıfı yani engelli ehliyeti diye birşey yokmudur? B sınıfı ehliyet almak H sınıfı yerinemi geçmektedir artık?

Artık ayrı bir sınıf yok engelliler için B sınıfının altına kod eklemesi yapılıyor. Yani kişinin engelline göre kişiye özel ehliyet oluşmuş oluyor. Birde bildiğim kadarı ile kod varsa sadece kendi aracını kullanabiliyor engelli kişi.

Üst Alt