Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H sınıfı ehliyetle manuel araç kullanabilir miyim?

Furkan58

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Herkeze iyi akşamlar ben h ehliyeti alıcam manuel araç kullanabilirmiyim kullanırsam cezası nedir

Düz taban ve diz kapağından biraz eğrilik var

Valla raporuna gor göree sanırım şahsen benim de H sınıfı ehliyetim var üstünde otomatik vitesli araç yazıyor belki kişiden kişiye değişebilir. Ama adı üstünde H sınıfı...

[FONT=sans-serif]Doktor rapora otomatik vitesli araç kullanır yazarsa [/FONT]manuel[FONT=sans-serif] kullanamazsın.[/FONT]
[FONT=sans-serif]Özel tertibatlı araç kullanır yazarsa [/FONT]manuel[FONT=sans-serif] olur ama tertibat da olmak zorundadır.[/FONT]

Rahatsızlığım var dediğin için aynı cevap geçerli, her şeyi rapor belirler.

O zaman sağlık ocağından sağlık raporu alıym b ehliyeti için sonrada engelli raporu alıym bir sıkıntı olurmu?

Önce B sınıfı sürücü belgesi için rapor alıp daha sonra engelli raporu almanın teorik olarak bir mahsuru yok. Alabilirseniz ne ala...

Üst Alt