Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H sınıfı ehliyetle motorsiklet kullanabilir miyim?

Mustafa2256

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Merhaba h sınıfı ehliyetim var otomatik vitesli araç kullanır ibareli bu ehliyetimle motorsiklet kullanabilirmiyim...yoksa ayrıca motorsiklet ehliyetimi almak gerekli almam gerekiyorsa nasıl bir ehliyet almalıyım...

Motorsiket ehliyeti hakkında

merhaba ben h sınıfı otomatik vites kullanabilir ibareli ehliyetim var ancak motorsiklet de kullanmak istiyorum bunun için ayrı bir ehliyet almam gerekiyormu sağ el 4 parmak ampute motorsiklet kullanabiliyorum fakat ehliyet nasıl olur nasıl ehliyet alabilirim...

Benim 2 tekerlek motorsikleti kullanmamda hiç bir sorun yok rahat kullanıyorum a2 ehliyet alıp normal biri gibi kullanamazmıyım

Yok, A2 vermezler. Yukarıda Kısmet'İn yazdığı gibi H Motorsikler sürücü belgesi almanız lazım

Arkadaslar a2 .b ehliyetine yazilali 1 hafta oluyor bakalim bir sikinti olacakmi olursaki bir aikinti kurs a verdigim para bosa gidexek %28 ortapeti raporum var

Üst Alt