Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H sınıfı ehliyetle normal bir aracı kullanırsam ne gibi sorunlarla karşılaşırım?

greenred

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
1
Herkese selamlar arkadaşlar bir konu hakkında bilginizi rica ediyorum.2010 yılında h sınıfı ehliyet aldım doktorun bana verdiği raporda otomatik vitesli araç kullanabir yazıyor trafiğin bana çıkardığı ehliyette özel tertibatlı araç kullanabilir yazıyor.Yanlız sorum şu arkadaşlar ben doktora yalvarmama rağmen bana b sınıfı ehliyet rapuru vermedi ve benim femur kırıgım var iyileştim h sınıfı ehliyete sahip oldum ister istemez.düz vitesli aracı hiç sorunsuz kullanıyorum ama gelin ki trafik polisi anlamında kafamda soru işaretleri var ?
1-) düz vitesli araçla yakalandığımda ne gibi sıkıntılarla karşılaşırım
2-) h sınıfımı b sınıfına çevirmek için ne gibi prosedürler gerekli
3-) trafik polisi durdurduğunda ağır yaptırımlar uygulanırmı ?

bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirirse beni çok sevinirim iyi günler arkadaşlar !

1- eksik ehliyetten ceza yersin, yani yetersiz ehliyetten, araç B sınıfı ehliyetli birisine teslim edilir yolunuza devam edersiniz, tabi ceza yemiş olursunuz.
2-tekrar hastanede heyete gireceksiniz , heyet B sınıfı ehliyet alabilir derse alırsınız.
3-sadece yetersiz ehliyetten ceza yersin

peki tekrar heyete girdiğimde tekrar sınav vs gibi şeyler uygulanacak mı yoksa sadece dr raporu alıp trafiğe gittiğimde direk b sınıfı ehliyete çevireceklermi ?

tekrar kursa gidip sertifika alacaksın, tabiiki sınava falan gireceksin.

Üst Alt