Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hakem hastanenin raporundan sonra yeni rapor başvurusu yapamaz mıyım?

by_cezalı

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Öncelikle herkeze hayırlı cumalar diler yanıt verenlere teşekkür ederim.

Ben 2009 yılında yüksekten düşme sonucu kaza geçirdim ve belim kırıldı 4 platin takıldı sağ ayağımda güç kaybı ve ayak parmaklarım işlevini yitirdi.
devlet bana %32 iş görememez raporu verdi.
Sonra işe girmeye çalıştım iş için ayrı rapor almanız gerekli dediler izmirde Alsancak hastahanesi bana psikoloji yüzünden 1 yıllık %55 geçici rapor verdi
1 yıl çalıştıktan sonra tekrar menemen hastahanesine gittim ve orda %25 e düşürdü doktor (biraz sorunluıydu doktor soru bile sormadı hatta muayene bile etmedi)
sonrasında 4 sene sonra il sağlık müdürlüğüne başvurdum ilk alsancak hastahanesine yolladılar beni %35 rapor verildi psikolojiye girmedim
sonra hakem hastahane olarak bozyakaya gönderdiler ordanda %30 yapıp yollamışlar

şimdi benim sorum forumda araştırıyorum net olarak anlamadım bu hakem hastahanesinin verdiği rapor son diyorlar bir daha itiraz edemyor muyum bu rapora
kimi 6 ay bekle itiraz et diyor kimi 5 sene sonra edebilirsin diyor kimide son hakkını kullanmışsın diyor tam olarak beni aydınlatabilecek birisi varmı acaba.

Üst Alt