Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Haydi Bir Fotoğraf Paylaş🙋

Rutin Cumartesi akşamı.. Korku filmi gecesi 🎬👻

4dvn5vw.jpg

Ömrümün En Uzun

jtre2sh.jpeg

Ömrümün En Kısa Yolu

Mahallemizde çevrilen "Aile Saadeti" dizisinin oyuncularından çok değerli Hakan Yılmaz abimle de tanışıp, imzalı kitabımı vermem nasip olmuştu. :)☺️📚
hakan-yilmaz-e07bbe7c5713175ff8fa55a6.jpg

#tbt Tatili özlersem; bulutların üstünde gibi hissetmiştim kendimi, Denizli/Pamukkale/Traventerler. 😊☺️
CxRDwD.jpg

@OğuzHan112, Ondan ısındık birbirimize demek ki. 😃 Toki'den ev çıktığı için bu sene tatiller iptal oldu abi, ondan eskilere bakıp avutuyorum kendimi, seneye nasipse benim delikanlıyla kaldığım yerden devam ederiz. 😃 Senin tarafa gelecektik, seneye artık nasipse bir çayını içeriz. 😃☕😉

@OğuzHan112, Delikanlı senin tarafı çok merak ediyor da Toki peşinatı çok yüksek abi, ondan erteledik. EyvAllah, sağ olasın. 😊

@OğuzHan112, Ben geldim abim de o zaman seni tanımıyordum. Atakum sahilinde gezdim, yabancılar pazarına gittim, 19 Mayıs gemisine gittim. Oraların ve Amasya'nın havasını aldım abim, 7 bölgenin hepsine girdim, toplamda 30 vilayet gezdim gördüm; hedef 81/81. 😃

Üst Alt