Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hemofili hastalığım var. Sağlık Raporumda yanlışlık olabilir mi?

muratE

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
merhaba ben 2009 yılında bir hastaneden 2022 maaşı için rapor aldım benim hemofili hastalığım var ve faktör düzeyim %1 bana bu oranla %40 rapor verdiler acaba bu doğrumu ben internetten baktığıma göre faktör düzeyi %1 olana %80 rapor veriyorlarmış acaba benim raporumda bir yanlış mı var yoksa bu rapor oranları yeni mi çıktı.

b. Koagülopatiler (Hemofili A, B, C ve diğer faktör eksiklikleri, Von Willebrand Hastalığı Tip III)

1- Faktör Aktivitesi % 2’nin altında (en az iki kez, farklı zamanda ölçülmüş):% 80
2- Faktör Aktivitesi % 2-5 (en az iki kez, farklı zamanda ölçülmüş):% 40
3- Faktör Aktivitesi % 5’in üstünde (en az iki kez, farklı zamanda ölçülmüş):% 20

Hata varsa raporuna itiraz et ya da baska bir hastaneden yeniden almayi dene.
2022 baglandiysa % 40 ile, yeni rapor 70'in uzerinde olursa yukseltirmesi icine vakifa basvuru yaparsiniz.

Üst Alt