Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hepatit B, görme sorunu ve bel fıtığı için yüzde kaç oranında rapor alabilirim?

sonsuz_s

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar 1. benim sağ gözümde hipermetrop astigmat ve göz tembelliği var +6,5 sol göz +6,5 yine sağ gözle 20/200 sol gözle ise 20/50 biraz zorlarsam 20/40 okuyabiliyorum. 2 sağ orta parmağım 1cm yüzük parmağım yaklaşık 2 cm kesildi. 3.Kronik Hepatit b taşıyıcısıyım 4 belimde ikisi ağır biri hafif olmak üzere fıtık var yüzde kaç özürlülük raporu alabilirim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

arkadaşlar benim sağ gözümde hipermetrop astigmat ve göz tembelliği var +6,5 sol göz +6,5 yine sağ gözle 20/200 sol gözle ise 20/50 biraz zorlarsam 20/40 okuyabiliyorum. sağ orta parmağım 1cm yüzük parmağım yaklaşık 2 cm kesildi. Kronik Hepatit b taşıyıcısıyım 4 belimde ikisi ağır biri hafif olmak üzere fıtık var yüzde kaç özürlülük raporu alabilirim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

45 kişi okumuş daha cevap yok ilginç

Üst Alt