Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Her iki ayak parmaklarım ve sol el dirsek altından yok. Nasıl araç alırım?

emre0504

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
mrb sayfaya yeni üye oldum.16 yaşındayım. 2.5 yıl önce elektrik çarpmasından sol el dirsek altındanyok , sağ el baş parmağı yok ve his kaybıyla beraber pek kullanamıyorum ayrıca her iki ayağımda parmakların hepsi yok. asıl sorum %86 ağır özürlü raporum var.babam ötv indiriminden nasıl yararlanır ve ben h sınıfı ehliyet alabilirmiyim. düz vitesli arabayı bile gayet rahat kullanıyorum... saygılarımla:cool:

Türkiye şartlarında sürücü yönetmeliği 'ne göre ehliyet alma olasılığınız çok düşük. Doktorların insiyatifinde bir durum. Şansınızı denemekten başka yapabileceğiniz birşey yok. 17 yaşınızı doldurduğunuzda H sınıfı ehliyet almak için başvuru yapabilirsiniz.

% 90 ve üzeri olmadığı için rapor oranınınız babanız yararlanamaz

Ama 'özel donanımlı araç kullanır, H sınıfı ehliyet alır' şeklinde bir rapor alırsanız kendiniz kullanabilirsiniz.

Üst Alt