Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hiperlipidemi ve tip 2 diyabet ile hangi oranda rapor alabilirim?

hasangok68

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
1
Cümleten selamün aleyküm. Ben de Hiperlipidemi ve (kolesterol 350 trigliserid 1500 çıktı) tip 2 diyabet,diyabete bağlı nöropati ve retinopati (sinir ve göz hasarı) mevcut. Engel oranı ne olur yardımcı olabilir misiniz.

bana hiperlipidemi den %10 oran verildi.
tip2 diyabet hakkında bilgim yok

@Nihat12,

Hiperlipidemi oranları duruma göre değişir mi ki mesela benim değerler çok yüksek. Bir de bu nöropati ve retinopatiden verirler mi acaba oran

Tip 2 diyabet ve diyabete bağlı nöropati ve retinopati (sinir ve göz hasarı ) mevcut. Ayrıca hiperlipidemi (kolesterol 350 trigliserid 1500) çıktı. Heyet raporu %40 alabilir miyim acaba. Daha önce başından geçenler var mı. Yardımcı olursanız minnettar kalırım.

@hasangok68, ilaç kullanıyorsanız heyette iç hastalıkları dotoruna söyleyin, ilaç kullandığına dair kağıt çıkartıp heyet kağıdına zımbalar. Şu an %10 garanti alıyorsun.
Tip2 diyabetten doğan hastalıklara test yapıldıysa grafik çıkartılması gibi olabildiğince her bir bilgiyi ekle. Bu avantaj olur.

Tip 2 diyabet komplikasyon yaptığı için nöropati ve retinopati (sinir ve göz hasarı) engel oranı kaç olur ?

@Nihat12, merhaba ben diamicrom Mr ve synjardy 5/1000 Mh tab kullanıyorum Kolesterol için lıpantyl kullanıyorum 10 senedir siz hangi ilaçlar kullanıyorsunuz

Üst Alt