Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

HIV+ ile engelli raporu almak ve EKPSS ile atanmak!?

Erdomu

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Öncelikle herkese merhabalar benim bir takım sorularım olacak cevaplayıp bilgilendirebilen olursa çok sevinirim ;

1) Engelli raporu almak istiyorum sorunlarımın dışında hiv pozitiflik durumum var engelli raporu alırken hiv durumuna bakılıyor mu gizlemeyi düşünüyorum ? ve bunun iş yerime yansımasını istemiyorum fişlenmek istemiyorum tamamlayıcı sağlık sigortam var bu engel raporunu işyerine verdiğimde eğer ki engelli raporunda hiv yazmıyorsa tamamlayıcı sağlık sigortam iptal olur mu ?

2) eğer ki yukarıdaki durum riskliyse engel raporunu almaya çalışıp iş yeriyle paylaşmasam yinede zamanı vakti geldiğinde erken emeklilikten faydalanabilir miyim ? İşe 2013 yıllarında girdim.

3) yine 1. De yazmış olduğum durum riskliyse iş yeriyle paylaşmayıp e kpss ye girebilir miyim ve tayin hakkım olur mu ?

Bilgilendirirseniz çok sevinirim...

Hocam ben hiv durumundan engel raporu değil hatta hiv durumum hiç bir şekilde gozukmesin istiyorum. Teşekkürler yinede. Peki engelli raporunda hiv durumunu belirtmezsem test yapılır mı ?

Öncelikle herkese merhabalar benim bir takım sorularım olacak cevaplayıp bilgilendirebilen olursa çok sevinirim ;

1) Engelli raporu almak istiyorum sorunlarımın dışında hiv pozitiflik durumum var engelli raporu alırken hiv durumuna bakılıyor mu gizlemeyi düşünüyorum ? ve bunun iş yerime yansımasını istemiyorum fişlenmek istemiyorum tamamlayıcı sağlık sigortam var bu engel raporunu işyerine verdiğimde eğer ki engelli raporunda hiv yazmıyorsa tamamlayıcı sağlık sigortam iptal olur mu ?

2) eğer ki yukarıdaki durum riskliyse engel raporunu almaya çalışıp iş yeriyle paylaşmasam yinede zamanı vakti geldiğinde erken emeklilikten faydalanabilir miyim ? İşe 2013 yıllarında girdim.

3) yine 1. De yazmış olduğum durum riskliyse iş yeriyle paylaşmayıp e kpss ye girebilir miyim ve tayin hakkım olur mu ?

Bilgilendirirseniz çok sevinirim...

Üst Alt