Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hizmetliyken ön lisans bitirmenin memurluğa faydası olur mu?

Konular
63
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar merhaba ben meb de yardımcı hizmetler kadrosundayım tekerlekli sandalyeli ve evrak işleri ile uğraşmaktayım bu sene ön lisansı bitirdim bunun benim memuriyetime katkısı ne olur ? bilgisi olan arkadaşlardan cevap rica ediyorum...

mezun olunca derece kademe değişikliği olur diye okudum doğru mudur bu ? mebde yükselme sınavları az oluyor ekpss ye girmeyi düşünüyorum tekrar ama sınava girmeden önce bana hiç mi bi faydası olmaz

Derecen yukselir.

sadece derecen yükselir ve maaşın da 2-3 lira birşey artar başka hiçbşr faydası yok .en güzeli önlisans mezunu olarak tekrar sınava girmen .

ve görevde yüksel lise önlisans farketmiyor yardımcı hizmetler olduğundan lise mezunu da önlisans mezunu da aynı göreve yükselebilir.

Üst Alt