Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İçinden geçeni söyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnsan ancak sustuklarını duyan biriyle bir ömür geçirebilir.

Bu magnezyum uyku falan getirmiyor ya
Karbonhidratı azaltınca uykum düzeldi. Şeker yok, un yok, hazır gıda yok; uyku var.

3 haft esnek karnivor yaptım, daha çok uyudun ama kabızlık yapıyor. Şimdi ketojenik yapıyorum, sebzelerden 50 Gr karbonhidrat olacak şekilde yiyorum. Yine mışıl mışıl uyuyorum. Bu kadar uyuduğuma hayret bile ediyorum.

Düzenle butonu yok burada galiba:

Hayvansal ürünlerde dilediğim kadar yiyorum. Bir de günlük yağ ihtiyacı için tere yağı tüketmeye dikkat ederim. Tuzu da unutmamak lazım. Yeteri kadar tuzlu olmalı ve günde bir adet maden suyu içerim vitamin ve mineraller için.

@_suna_, Bir hafta demekle bir şey kaybetmezsiniz.

Hayvansal ürün, günlük tuz, vitamin, mineral alımı ve yağ alımı. Bir de lif için 50 Gr karbonhidratı geçmeyecek sebze....

Hayvansal ürünlerde sınır yok, doyana kadar yiyebilirsiniz. Esnek karnivorda istediğim kadar yiyip kilo bile verdim. Ama tavsiye edemem, ketojenik ise tavsiye ederim. Bir deneyin, iyi gelirse kendiniz araştırıp uygun görürseniz uzun vadede yaparsınız

evvel'den Hülya'lı aşklar vardı.zaman....

Eve gidip hiç bişey yemeden direkt uyumak istiyorum 😏🥱🤦🏻‍♀️

Gidip kendime orta şekerli bir double Türk kahvesi ısmarlamam gerek bu terk etmeyi dibine kadar kutlamalıyım.☕🍩

Nefret ediyorum son anda değişen planlardan 😒

Olaylar olaylar...Bi sakin günümüz yok 🤦🏻‍♀️

Çocuktum, hayat bana büyük muamelesi yaptı. Gençtim, hayat bana yetişkin muamelesi yaptı. Engelliyim, hayat bana sağlam muamelesi yapıyor. Belki yanlış yaptım ama hep kalabalıklar içinde tek başıma direndim.

Nedendir bilmem uyamadım çağa, insanlara, adetlere vs. Hep bir uyuşmazlık kafamı kurcaladı. Taraf olmadığım için bertaraf oldum hep ama hak bildiğimi, doğru bildiğimi yapmaktan, söylemekten geri durmadım. Velhasıl kelam ne İsaya ne de Musaya yarandım. Ben hep yalnız kaldım, belki de alıştım. Değişmeye niyetim yok.

• Beğen
Reaksiyonlar: Bio
Bu sefer resim konuşsun

serve_image.php

Kusura bakmayın, ben bilmem sinsi düşmanlığı
Ben bilmem, anlamam sizin dünyanızı
Benimki sesime, yüzüme, hareketlerime yansır
Benimki de öyle işte, işine gelirse

Komşuculuk oynamayı sevmiyorum ben ya🙄Çağırmayın beni 🙄

İçimdeki bela, peşimi bırakmıyor!

Allahım ne kadar güzeller🥰🥰

İmrendiğim birkaç şey var bu da ilk sıradaki

LCW'nin yeni yıl koleksiyonuna bayıldım!😍🎄🎊

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt