Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İki taraflı kalça protezi için hangi oranda rapor verilir?

Nurii

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Bende iki tarafli kalca protezi Oldum % kac rapor alirim cevap yazarsaniz sevinirim

Kalça protezi için alınabilecek oranlar:

Tablo 3.33.a- Pelvis ve femur kırığı ile kalça artroplastisine bağlı özürlülük. Total kalça replasmanı; unipolar (Tek taraflı) veya bipolar (çifttaraflı) endoprotez (Diz protezi) içerir:

İyi sonuç, 85-100 puan:Tek taraflı:% 19 - Çift taraflı:% 37
Orta sonuç, 50-84 puan:Tek taraflı:% 25 - Çift taraflı:% 50
Kötü sonuç, 50 puandan az:Tek taraflı:% 38 - Çift taraflı:% 75

Ek Bilgi: Özürlülerin yararlanabileceği haklar ve haklarıyla ilgili site rehberi

Arkadaşlar banada yardımcı olun lütfen iki taraflkalca protezin var bugün rapor icin müracat ettim ortopedi sağ tarafa %19 sol tarafa %19 kulak %2 fizik %8 verdi yarın heyete girecem sonuc ne olur baltazar hesabı bilen varsa yardımcı olsun lütfen

Teşekkürler yanlız yeni fark ettim vergi indirimi yok ne yapmam lazım rapor dediğiniz gibi %40 çıktı

O raporla işyerinizin bağlı olduğu vergi dairesine başvuru yapmalısınız. Vergi indirimi için çalışıyor olmak gerekiyor...

Tesekkurler bir doru daha sorarsan kizmassin insaallah benim %59 raporun vardi bununla ise başladım vergi indirimi aldım 1999 yılında bu vergi indirimi ile halen daha çalışıyorum ama 2011 yılında engelli kartı almak icin müracat ettiğimde raporunu %36 ya düşürdüler ve ben hala iş yerinde vergi indiriminden yararlaniyorum şimdi % 40 rapor aldım yine vergi dairesine muracatetmem gereki yormu

Kısmet hanım iyi akşamlar son soruma cevap verirseniz sevinirim

Iki kalca protez takildi. Heyet raporu ile erken emekli olabilir miyim acaba. ?

Üst Alt